Nieuwe CD Oôs Joôs – Louf ken lang an

Nieuwe cd Oôs-Joôs Lauf ken lang an!Amper een jaar na de goed verkochte cd Westfrieze is er alweer een nieuw album van Oôs Joôs. Al vijf jaar brengen ze vol enthousiasme hun songs met Westfrieze teksten aan de man. Oorspronkelijk op de melodie van bestaande nummers, tegenwoordig zijn het echter steeds vaker eigen composities. Album nummer 7 heeft de titel Louf ken lang an! meegekregen. Zes nieuwe krakers van de broers Knoin. Soms gevoelig (Allien),soms hilarisch (Kakke zonder douwe), dan weer beukend (Wurreversouf). Vanaf aanstaande vrijdag 15 oktober ligt het nieuwe Oôs Joôs album Louf ken lang an in de winkel. Het album is nu al te bestellen en te beluisteren via www.oosjoos.nl.

Vrijdag 29 oktober vindt de cd-presentatie van het nieuwe Oôs Joôs album Louf ken lang an plaats, zoals altijd in café De Ridder, Berkhout. Aanstaande zaterdag 16 oktober is het mogelijk om in de voorverkoop kaarten te kopen voor de cd-presentatie. Uiteraard is er een ‘hille grôte pan met snert’ en is Oôs Joôs aanwezig om een biertje mee te drinken.Uiteraard kan er gesigneerd worden. Café De Ridder in Berkhout opent haar deuren om 15.30 uur. De kaartverkoop start om 17.00 uur. De kaarten kosten € 5,- per stuk.

Radio 501

Radio 501 zal zaterdagmiddag 16 oktober ook aanwezig zijn om verslag te doen en een interview te doen met Oôs Joôs. Dit zal donderdag 21 oktober worden uitgezonden via www.radio501.nl.

2 gedachten over “Nieuwe CD Oôs Joôs – Louf ken lang an”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.