Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Westfriese popprijs 2008

Zaterdag wordt de Westfriese popprijs 2008 uitgereikt. Het is de derde keer dat de Westfriese popprijs wordt georganiseerd en is daarmee al een klein beetje een nieuwe Westfriese traditie aan het worden. Genomineerden zijn dit jaar BeRightBack, King Jack, The Electric Jets en… Engel die ik stiekum al ervan verdenk de prijs dit jaar in de wacht te slepen. De vier genomineerde bands hebben een wezenlijke bijdrage geleverd in het jaar 2008 aan de popmuziek in West-Friesland, aldus de organisatie.

Oôs Joôs niet genomineerd?

Eigenlijk mis ik één bandje in het lijstje: Oôs Joôs. Hoog geëindigd in de (volgens mij 1e) Noord-Hollandse Top 100. Dit jaar brachten ze ook een kerstcd uit waarvoor ik ze erg dankbaar ben. Kerstnummers vol pit waarmee ik eindelijk een excuus gevonden heb om die traditionele zeiknummers niet meer te hoeven draaien. Oôs Joôs heeft niet alleen voor de popmuziek in West-Friesland veel betekent maar doet dit ook al een aantal jaren voor de Westfriese taal. En dan is het toch vreemd dat ze na drie edities nog steeds geen nominatie voor de Westfriese popprijs te pakken hebben…

Valt de jury te beïnvloeden?

Maar goed, de organisatie is in ieder geval zo verstandig geweest Engel op de nominatielijst te zetten. Misschien moet ik de mensen achter de Westfriese popprijs zaterdagochtend in mijn radioprogramma maar even bellen. Om ze alvast een beetje te beïnvloeden. :)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.