Wie is de hipste Garage rocker: Jack White vs Ty Segall

De strijd om de titel wie de hipste Garage rocker van het moment is lijkt volledig open te liggen. Lange tijd leek Jack White stilistisch onaantastbaar, maar anno 2014 is het spel veranderd. Zeker na de interactieve videoclip die Ty Segall uitbracht voor zijn single ‘Manipulator’.

Jack White dacht Ty Segall wel weer eventjes klein te krijgen met zijn virtual reality Third-D app. Het heeft echter maximaal maar een halve dag geduurd dat Jack White zich weer de koning van Garage Rock voelde.

Waar Jack White zijn fans namelijk voor de onmogelijke opgave stelt om zelf een Google Cardboard te vouwen alvorens ze hem in “immersive 360 degree, stereoscopic 3D” kunnen aanschouwen, pakt Ty Segall het slimmer aan. Ty Segall brengt zijn nieuwe EP “Mr. Face” namelijk als twee 7-inch vinylsingles uit die ook als 3D-bril te gebruiken zijn.

ty segall

Leuk geprobeerd dus van Jack White maar Ty Segall staat alweer voor met 2-1. Misschien dat de fans de bril van Ty Segall kunnen gebruiken om Jack White in “immersive 360 degree, stereoscopic 3D” te aanschouwen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.