Win tickets voor de SKIP&DIE concerten in Tivoli (19 december) en Melkweg (20 december)

SKIP&DIE, begonnen als een samenwerking tussen de flamboyante Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata en de Utrechtse producer Jori Collignon (C-Mon & Kypski, Nobody Beats The Drum) is inmiddels uitgegroeid tot een heuse band. Afgelopen jaar speelde SKIP&DIE zo’n 140 shows in maar liefst 20 landen. Zo was SKIP&DIE te zien in onder meer China, Rusland, Zuid-Korea, Tsjechië, Noorwegen en Frankrijk, en speelde SKIP&DIE op toonaangevende festivals als Sziget (HU) en Lowlands (2012). Om in de woorden van 3voor12 te spreken:

SKIP&DIE geeft een fucking goede liveshow

Niet voor niets werd SKIP&DIE door Iggy Pop verkozen tot MTV Artist of the Week en won SKIP&DIE de Redbull Sound Clash.

De hoogste tijd voor jou om dit zelf mee maken! Voor de concerten van SKIP&DIE in Tivoli (19 december) en Melkweg (20 december) geeft IndebanvanNL in samenwerking met internetradiozender Indie XL ieder twee kaarten weg. Ga naar de website van Indie XL om te zien hoe je deze kaarten voor Skip&Die in Tivoli (Utrecht) en Melkweg (Amsterdam) kunt winnen.

Meer informatie over SKIP&DIE vind je hier of je bekijkt bovenstaande video voor een sfeerimpressie van een SKIP&DIE concert.


————————————————————————————————————————————————

SKIP&DIE, begin as ’n samewerking tussen die flambojante Suid – Afrikaanse sangeres Cata.Pirata en die Utrechtse producer Jori Collignon (C – Mon & Kypski, Nobody Beats The Drum) is intussen gegroei tot ’n heuse band. Afgelope jaar gespeel SKIP&DIE so 140 shows in maar liefst 20 lande. So was SKIP&DIE te sien in onder meer China, Rusland, Suid – Korea, die Tsjeggiese Republiek, Noorweë en Frankryk, en gespeel SKIP&DIE op voorste feeste soos Sziget (HU) en Lowlands (2012). Om in die woorde van 3voor12 te praat:

SKIP&DIE gee ’n fucking goeie liveshow

Nie vir niks werd SKIP&DIE deur Iggy Pop verkies tot MTV Artist of the Week en won SKIP&DIE die Redbull Sound Clash.

Die hoogste tyd vir jou om dit self mee maak! Vir die konserte van SKIP&DIE in Tivoli (19 Desember) en Melkweg (20 Desember) mag IndebanvanNL elkeen twee kaarte weggee . Hoe jy hierdie kaarte kan wen? Like hierdie boodskap en laat in die comments agter waarom jy die twee kaarte vir Tivoli (Utrecht) of Melkweg (Amsterdam) moet wen. Die een met die mees oorspronklike rede wen twee kaarte. In totaal sal daar dus twee wenners is!

Meer inligting oor SKIP&DIE vind jy hier of jy sien bogenoemde video vir ’n Sfeerimpressie van ’n SKIP&DIE konsert.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.