Winnaars Grote Prijs van Nederland rekenen af met vooroordelen

Om af te rekenen met het vooroordeel dat de winnaars van de Grote Prijs van Nederland meestal in de vergetelheid verdwijnen, informeert de organisatie regelmatig hoe het de aanstormende talenten vergaat. Mongoose, de winnaar van de hiphopfinale 2013 presenteert aankomend weekend in de Melkweg zijn EP “Easy Does It”. Voor zijn liveshow met zijn band The Boombox werkte Mongoose samen met Akwasi (Zwart Licht, Likeminds) en Gaetan van de Sande (Nouveau Riche, Encore).

Bovenstaand kun je de nieuwe single ‘Unsigned Hype’ van Mongoose beluisteren en hier is een teaser van de liveshow.

De cover van de EP “Easy Does It” van Mongoose komt er als volgt uit te zien:

Mongoose EP

De band Uber Ich die in 2012 de Grote Prijs van Nederland won, viel helaas al snel uit elkaar. Frontman Marnix Dorrestein heeft via een ontwikkeltraject bij PMP en de Grote Prijs inmiddels zijn eerste muzikale soloproject ‘IX’ afgerond. In deze theatrale muziekshow komt de liefde van Marnix Dorrestein voor de sixties en Afrikaanse muziek samen. Onderstaand kun je een videoverslag bekijken van de premiere in de Melkweg.

Sofia Dragt, de winnares van de Grote Prijs van Nederland 2013 in de categorie singer/songwriter bracht onlangs de video voor ‘Till It’s over’ uit.

Rogier Pelgrim won in 2012 de Grote Prijs van Nederland singer/songwriter finale. Vorig jaar was Rogier Pelgrim maar liefst 90 keer live te zien. Dit jaar bracht Rogier Pelgrim zijn album Roll The Dice uit en een videoclip voor de gelijknamige single. Ook start zondag 13 april zijn Pelgrimstocht-tour) Ter verhoging van het feestgevoel zal Rogier Pelgrim zijn zelf gebrouwen Pelgrimstocht-bier meenemen!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.