Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

We hebben weer zes onvergetelijke Indie liedjes voor je

speelburg-sauvage

We hebben weer zes liedjes die verdwenen zijn van onze New Indie Music Everyday playlist, maar die nog steeds jouw aandacht verdienen.

Speelburg

Speelburg is een Amerikaans-Belgische producer, zanger en MC die opgroeide in Frankrijk, maar nu in Brighton (UK) woont. Met ‘Sauvage’ sluit Speelburg een nagenoeg muziekloos jaar af waarin hij zich vooral op het schrijven van filmscripts stortte. Aan ‘Sauvage’ te horen moet Speelburg de nodige energie kwijt, want in tegenstelling tot zijn eerdere werk swingt het nummer de pan uit. Graag meer hiervan.

Louisa Johnson

Louisa Johnson won vorig jaar het 12e seizoen van de Britse X Factor. Met haar 17 jaar was ze de jongste artiest ooit die hierin slaagde. ‘So Good’ is haar derde single en maakt de titel helemaal waar. Je kent haar misschien ook wel van de hit ‘Tears’ van Clean Bandit waarop ze ook te horen is. Een debuutalbum is in de maak.

Malcolm London

De uit Chicago afkomstige Malcolm London stond al te boek als een dichter en nu ook als muzikant. Het meest in het oor springende nummer op zijn debuut “Opia” is ‘Charlie’ waarop zijn achtergrond als activist duidelijk naar voren komt. Zijn betrokkenheid om politiegeweld in Chicago onder de aandacht te brengen bracht hem al tot de Verenigde Naties. Samen met Chance the Rapper probeert hij met het regelmatig organiseren van een Youth Open Mike de jeugd van Chicago een alternatief te bieden. Een artiest die het verdient om gehoord te worden.

Angel Haze

Angel Haze is pas vijfentwintig jaar maar draait alweer een jaartje of vijf mee. We hebben echter het gevoel dat het nu echt voor haar gaat gebeuren. Haar huidige single ‘Resurrection’ is that good. ;)

Strong Asian Mothers

Wat een cover? Van alle liedjes die je onder de aandacht kan brengen kies je een cover? Ja inderdaad, maar Strong Asian Mothers heeft En Vogue’s ‘Don’t Let Go’ wel zo smaakvol onder handen genomen dat ze misschien het origineel er wel mee overtreffen. We hebben zelfs de nieuwe muziekbaas van 3FM het nog onder de aandacht proberen te brengen maar waarschijnlijk heeft hij het te druk.

Rat Boy

Rat Boy heeft al een nummer op de FIFA17 Soundtrack en stond ook al op Best Kept Secret. Het nummer ‘LOVERS LAW’ lijkt stevig beïnvloed door de Stereo MC’s en daar houden wij nog steeds heel erg van.

New Indie Music Everyday

Door je in Spotify op onze New Indie Music Everyday playlist te abonneren blijf je op de hoogte van alle nieuwe indiemuziek die elke dag uitkomt.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.