East of Eli openhartig op nieuwe release Lost Transmission

Nathan West heeft al het nodige gewonnen in het leven. Vrouwlief Chyler Leigh (je kent haar wellicht van Supergirl en Grey’s Anatomy) en hun drie kinderen bijvoorbeeld. Maar zo rooskleurig zag het er niet altijd uit.

Op respectievelijk 20-jarige en 16-jarige leeftijd kwamen ze elkaar tegen. Beiden kampten met een moeilijke jeugd wat uitgroeide tot een drugsverslaving voor hen beide. In 2002 volgde er een nieuwe start, de drugs werden vaarwel gezegd en het tweetal trouwde met elkaar.

Gezin

Voor Nathan West is de muziek die hij als East of Eli uitbrengt inmiddels heel wat belangrijker dan zijn acteerwerk. Na verschillende singles verschijnt dit jaar “Lost Transmision”, met daarop veel aandacht voor zijn gezin. Zo is titeltrack ‘Lost Transmission’ geschreven voor zoon Noah die ADHD en autisme als diagnose heeft gekregen. Ondanks de dagelijkse worstelingen die hiermee samen hangen is West apetrots op hem.

Ook voor zijn andere kinderen en zijn vrouw staan er nummers op “Lost Transmision”. Op de huidge single ‘Nowhere’ is Chyler Leigh zelfs ook te horen. Het is een liefdesverklaring van West aan zijn vrouw.

Nowhere is a song about how true love knows no boundaries. I invited Chyler to be featured on the track to create a haunting vocal presence that would represent the idea that when you are alone and you think about your lover, they are thinking of you.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.