Recensie tweede ep Lukas Batteau

Recensie 2e ep Lukas BatteauVandaag 31 augustus komt de tweede ep van Lukas Batteau uit. De half-amerikaanse singer-songwriter heeft er werk van gemaakt. Al in de voorzomer van 2011 werden met Jelte Heringa (Eefje de Visser, Most Unpleasant Man), Nicky Hustinx (Woost, Marike Jager) en Merijn van de Wijdeven (Mdungu, Eefje de Visser) de vier liedjes opgenomen.

De opnames waren nog niet naar volle tevredenheid van Lukas Batteau. De nummers werden opnieuw ingezongen in de eigen huiskamer, backing vocals werden toegevoegd en de vier nummers werden opnieuw gemixed en gemasterd.

Sneeuwvlokje
Het resultaat mag er zijn. De nummers vormen een mooi organisch geheel. Al kun je je afvragen wat een nummer over een sneeuwvlokje doet op een ep die hartje zomer wordt uitgebracht. Maar dat is natuurlijk om de levensduur ervan te verlengen zodat je er in de winter ook nog naar teruggrijpt.

Lukas Batteau heeft met zijn tweede ep vier prachtige melancholische en melodische liedjes aan zijn repertoire toegevoegd. Liedjes die het verdienen om gehoord te worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Lukas Batteau.

http://http://open.spotify.com/album/7pXM2G6IX9B8lFQZ04BPL2

2 gedachten over “Recensie tweede ep Lukas Batteau”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.