Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Lukas Batteau kondigt debuutalbum aan

Gisteren lanceerde de Amerikaans/Nederlandse singer-songwriter Lukas Batteau zijn nieuwe single Dance For The Dead. Het is de voorbode van het langverwachte debuutalbum van Lukas Batteau dat de titel Wasteland meekrijgt. Lukas Batteau bracht sinds 2008 twee goed ontvangen EP’s uit. Lees hier de recensie van de titelloze EP van Lukas Batteau uit 2012.

Batteau was ook de eerste artiest die een Onder Invloed sessie opnam. Onlangs liet Lukas Batteau een tweede Onder Invloed sessie vastleggen. Onderstaand het Elliott Smith nummer Angeles uit die sessie. Meer is te vinden op de website van Onder Invloed.

Gratis download single Dance For The Dead
De nieuwe single Dance For The Dead van singer-songwriter Lukas Batteau is nog niet verkrijgbaar op iTunes maar daar heeft hij iets op gevonden. via een speciale downloadpagina is het mogelijk om de nieuwe single Dance for the dead deze week gratis te downloaden. Echter moet daarvoor wel een wachtwoord worden ingevoerd. Op zijn Facebook fanpage heeft Lukas Batteau een hint gegeven waarmee het wachtwoord achterhaald kan worden. Het heeft iets te maken met zijn debuutalbum dat dit najaar uitkomt….

Update 30 augustus:
Vandaag heeft Lukas Batteau weer een track van zijn debuutalbum Wasteland online gezet. Luister hier naar Enchanted.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.