Reprise Rowwen Hèze tournee Saus

Premiere reprise Rowwen Heze toernee Saus in HoornGisteren ben ik naar het theater geweest. Vanaf het begin waande ik me in de saus. (zoals Nederlanders the south plegen uit te spreken) Rowwen Hèze was altijd al een grote band qua bezetting, gisteravond was dat helemaal het geval. Met twaalf mensen stonden ze op het podium inclusief twee zangeressen die door konden gaan voor The Famous Flames. Het was de eerste voorstelling van de reprise toernee Saus. En dat was voor de pauze wel te merken want alles verliep nog wat stroefjes. Na de pauze ging het dak er achter af. Het was een wonder dat de rood fluwelen stoelen bleven staan.

Feest in Hoorn 

Gedurende het concert bleek Rowwen Hèze een internationale band te zijn geworden met een Spaanse pianist en een Duitse violist. Deze theatertournee bleek de band het eens over een andere boeg te hebben gegooid. Het ingetogen werk was grotendeels thuis gelaten en ze presenteerden zich als de feestband zoals het grootste gedeelte van Nederland ze ook hoofdzakelijk kent. Het dak ging er dan ook af in het doorgaans wat ingeslapen Hoorn. Ondanks het hoge seniorengehalte in de zaal.

Dat laatste lijkt me toch geen goed nieuws voor Rowwen Hèze. De Limbo’s moeten nodig weer wat vaker op de radio gedraaid worden voor wat nieuwe aanwas, want gisteravond was het publiek wel heel erg vergrijst.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.