Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Grote Prijs van Nederland 2013
Grote Prijs van Nederland 2013
Release date : Dec. 07, 2013

Share

facebooktwittergoogle plus

Zaterdag 7 december is het zover. Dan vinden de Grote Prijs van Nederland 2013 finales Singer/Songwriter en Hiphop plaats. Tickets om aanwezig te zijn bij de finales in de Melkweg (Hiphop) en Paradiso (Singer/Songwriter) zijn te koop bij de bekende adressen. Het is echter ook allemaal te volgen via IndebanvanNL.

Zo zullen er zaterdag 7 december op de site interviews met alle finalisten te beluisteren zijn. Daarnaast zijn er ’s avonds vier verslaggevers aanwezig bij de Grote Prijs van Nederland 2013 finales Singer/Songwriter en Hiphop om je via de site, Facebook en Twitter op de hoogte te houden. Na bekendmaking van het juryrapport omstreeks middernacht zullen interviews met de winnaars van de Grote Prijs van Nederland 2013 finales Singer/Songwriter en Hiphop te beluisteren zijn op IndebanvanNL.

In samenwerking met internetradiozender Indie XL zal zondag 8 december een radioprogramma te beluisteren zijn met daarin de gemaakte interviews en de optredens van de twaalf finalisten. Onderstaand kun je alvast een indruk opdoen van de artiesten die zaterdag 7 december in de Grote Prijs van Nederland 2013 finales Singer/Songwriter en Hiphop staan.

Finalisten Grote Prijs van Nederland 2013 Hiphop:

Aaumffie
Brandwerk
Hipho(o)p
Insayno (publieksfavoriet)
Mongoose
Simon

Finalisten Grote Prijs van Nederland 2013 Singer-songwriter:

Chayah
Jürgen & de Linkse Hobby’s
Jyoti Verhoeff (publieksfavoriet)
On Eva
Sofia Dragt
Thomas Pieters