Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Netflix serie: Bodyguard NetflixBodyguard

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 15 oktober 2018, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Bodyguard was deze zomer dé tv-hit in Engeland. Na het zien van de eerste minuten snapt iedereen waarom. Een adrenaline achtbaan waarvan je hoopt dat hij niet stopt. Maar dat doet hij dus wel.

Psychologische spanning

Na de eerste adembenemende scene zit de spanning vooral in het psychologische aspect. Hoofdrolspeler Richard Madden blijkt geen nieuwe Jack Bauer te zijn. Eerder een moderne en iets killere versie van Kevin Costner.

Gelijkenissen met de film Bodyguard

Want net als in de beroemde film met dezelfde titel is het hoofdkarakter een lijfwacht. En beide hebben ze een hekel aan de persoon die ze bewaken. En zo zijn er nog wel meer overeenkomsten.

Enigszins voorspelbaar

Geen adrenaline rollercoaster dus, maar wel een voldoende boeiend verhaal. Waarbij je de volgende plotwending overigens wel steeds van verre aan kunt zien komen. Zelfs als deze zo groots en dramatisch is als in aflevering 3 kan het niet voorkomen dat de serie maar wat blijft voortkabbelen.

Geen must-see serie

Gelukkig zijn het maar zes afleveringen en de laatste aflevering is weer zeer de moeite waard. Zolang de hoofdrol door een bomvest wordt gespeeld weten de scriptschrijvers moeiteloos de spanning vast te houden. Geen must-see serie, maar ook doordat het maar zes afleveringen zijn, zul je je er geen buil aan vallen.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.