Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Willow Mae-Song of Songs Willow MaeSong of Songs

Tracklist:
 1. Song of Songs
 2. Dancer
 3. Lily Of The Valley
 4. Serenade
 5. Apples From Tirza
 6. You Are
 7. Happy Chromosomes
 8. Lions And Leopards
 9. Springdew In Fall
 10. Open
 11. Blossoms Blooming
 12. Mango

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 30 maart 2019, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

“Song of Songs” is het debuutalbum van de Nederlandse Willow Mae. Het is een liefdevol geproduceerde plaat geworden boordevol kleurrijke details. Dat begint al op het titelnummer waarmee het album opent.

Het is voorzien van een prachtig blazersarrangement maar blijkt ook nog een mooie gitaarsolo te herbergen.

Willow Mae haar kracht

“Dancer” bevat funkinvloeden maar is nog iets te netjes om daar volwaardig voor door te gaan. Willow Mae haar kracht ligt met haar mooi verzorgde zang dan ook ergens anders.

Zo kun je het vertellen van een verhaal wel aan haar overlaten. Ook weet ze prima een nummer groots naar een finale te brengen.

The Lion King

Een in eerste instantie klein gebrachte ‘Serenade’ wordt zo voor ieders oren bestemd. Op ‘Lions and Leopards’ wordt dit nog eens in het kwadraat uitgevoerd. Ik zou niet weten waarom dit niet de soundtrack van een nieuwe Lion King film zou kunnen worden.

Timing

Op ‘Happy Chromosomes’ laat Mae behalve haar grote bereik ook horen over een uitstekende timing te beschikken. De verleiding is groot om bij dit nummer de vergelijking te trekken met legendarische zangeressen uit de jazz en rhythm and blues.

Maar laten we de verwachtingen niet te hoog maken. Dat doet ze zelf eigenlijk al door met een perfect debuutalbum te komen.

Perfecte score van Willow Mae

Elk nummer is zonder uitzondering van een bijzonder compositorisch hoog niveau en geweldig uitgevoerd. Waardoor ik niet anders kan dan de perfecte score uit te delen aan dit album dat van begin tot eind blijft boeien.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.