London Calling 2013 dag 2 (2 november)

Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is het weer tijd voor het festival London Calling. Het festival London Calling dat tegenwoordig twee keer per jaar plaatsvindt in Paradiso, kende haar eerste editie in 1992. Het was ten tijde van de opkomst van de Britpop met bands als Blur (stond in 1994 op London Calling) en Suede. Diverse van hun tijdsgenoten kenden hun doorbraak mede via het London Calling festival in Paradiso. Bands als Dodgy, Ash, Skunk Anansie, Placebo, Super Furry Animals, Travis, I Am Kloot, Snow Patrol, Franz Ferdinand stonden allemaal op London Calling.

Ongetwijfeld zullen de acts die dit jaar op London Calling staan je niets zeggen, maar dat kan over enkele maanden zomaar anders zijn!

London Calling 2013 Dag 2 Zaterdag 2 november

Jagwar Ma
Ms Mr
London Grammar
Fyfe
Outfit

Papa
Nadine Shah
Lulu James
Bleached
Wampire
Thunderbird Gerard
Cub Sport
Rainy Milo

Bekijk hier de programmering van London Calling 2013 Dag 1 op 1 november.

Op de internetzender Red Light Radio is 10 oktober een London Calling special uitgezonden. Deze kun je hier terugluisteren.

2 november vindt er ook bij platenzaak Concerto in Amsterdam een London Calling Festival plaats. Voor deze mini uitvoering van London Calling zijn Nadine Shah en Cub Sport inmiddels bevestigd.