In Love met de nieuwe single van Brandon Williams en Brian McKnight, Jr.

Elf maanden geleden kondigde Brandon Williams zijn nieuwe album “The Love Factor” aan. Deze week is de eerste single ‘In Love’ verschenen. Williams schreef het nummer samen met zanger Brian McKnight, Jr.

Zijn vader ken je wellicht al van hits als ‘Love Is’ en ‘Back At One’. Nummers die in de VS in de Top 3 terechtkwamen. Op ‘In Love’ laat Jr. horen dat het talent voor het schrijven van een ballad overduidelijk is doorgegeven.

A love anthem about the blessing of finding your true muse, and honoring your perfect match.

Symfonische soul van Brandon Williams

Op het nummer is er een hoofdrol voor de harp. Als onderdeel van het twaalfvoudige strijkorkest. Het arrangement grijpt hiermee terug op de symfonische soulballads uit de jaren ’70.

Gezamenlijke tour Brian Mcknight en Brandon Williams

Jr. en Brandon Williams kennen elkaar van een gezamenlijke tour met vader Brian McKnight. Naast deze tour met de familie McKnight heeft Williams de laatste jaren samengewerkt met Robert Glasper, Kim Burrell, Jaguar Wright, Talib Kweli en Jay Electronica.

In de studio heeft hij productiewerk verricht voor Jadakiss, Janet Jackson, J. Dilla, Gene Dunlap, Bilal, Pharoahe Monch en vele anderen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.