De nieuwe single van zondagskind Brandon Williams is Godsend

Mocht je nog op zoek zijn naar een sfeerbepalend nummer voor de zondag, dan kan ik je het instrumentale ‘Godsend’ van Brandon Williams aanraden. Het is een interlude afkomstig van het debuutalbum “XII” van Brandon Williams. ‘Godsend’ nam Brandon Williams samen op met De’Sean Jones (tenor sax en Jon Dixon (piano, Fender Rhodes). Brandon Williams verzorgde de live drums, drum programming, Minimoog en toetsen.

‘Godsend’ wordt door Brandon Williams tijdelijk als gratis download aangeboden via zijn website.

Het debuutalbum “XII” van Brandon Williams zal samenwerkingen bevatten met onder meer Dwele, Debórah Bond, Choklate, Karriem Riggins, Mike Phillips, Frank McComb en de in april 2013 overleden late Don Blackman en staat gepland om in de lente van 2014 uit te komen.

Vooruitlopend op de release van “XII” bracht Brandon Williams eerder al de track ‘Stronger’ uit met zangeres Jean Baylor die je wellicht kent van Zhane en hun grote hit ‘Hey Mr Dj’ uit 1994. ‘Stronger’ zal ook op het debuut “XII” van Brandon Williams staan.

Volgende maand zal er nog een single verschijnen. Hierop kun je Brandon Williams samen horen met Jesse Boykins III en Robert Glasper. Laatstgenoemde won dit jaar de Grammy voor “beste R&B album”.

Update 18 februari 2014: Now I Know

We hebben er iets langer op moeten wachten, maar sinds afgelopen vrijdag is Now I Know, de beloofde single van Brandon Williams samen met Jesse Boykins III en Robert Glasper te beluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.