Nieuw album “Eh Lady” van de band KOFFIE

Het is nog niet eens zo heel erg lang geleden dat het titelloze debuut van KOFFIE uitkwam, namelijk 8 maart 2013. 22 november staat er alweer een albumpresentatie van KOFFIE gepland, dan voor “Éh Lady”. KOFFIE dient overigens niet verward met de Amerikaanse 80’s act met dezelfde naam en met ‘And I’m Telling You I’m Not Going’ en ‘Total Eclipse Of The Heart’ twee covers op haar naam heeft staan.

Alleen op vinyl

Bijzonder is dat het nieuwe album “Éh Lady” van KOFFIE fysiek alleen op vinyl verkrijgbaar zal zijn. Wie niet meer de beschikking heeft over een platenspeler zal zich naar de verschillende digitale platformen dienen te begeven. De details hieromtrent ontbreken nog, maar het ligt in de lijn der verwachting dat het nieuwe album “Éh Lady” van KOFFIE sowieso via Spotify en Itunes verkrijgbaar zal zijn. De albumpresentatie van het nieuwe album “Éh Lady” van KOFFIE vindt plaats op 20 november in DOKA, Amsterdam.

Afrobeat

Na het uitbrengen van het debuutalbum heeft KOFFIE onder andere opgetreden op vele festivals in Nederland, België, Hongarije en Zwitserland. De opnames voor het nieuwe album “Éh Lady” van KOFFIE hebben plaatsgevonden in een voormalige DDR-garage in Berlijn waar ook muzikanten als afrolegende Ebo Taylor, Tony Allen (Fela Kuti’s drummer) en King Khan opnamen. De sound van KOFFIE kwam op de oude 8-sporen taperecorder van deze studio helemaal tot zijn recht. In de video van de eerste single ‘Éh Lady’ zijn hiervan beelden te zien.

De muziek laat zich omschrijven als een mix van afrobeat, jazz en 70’s funk. Live vermaakt KOFFIE het publiek met hun energieke songs en virtuoze solo’s. Mocht je besluiten woensdag naar de albumpresentatie van KOFFIE te gaan: je kaartje geeft tegelijkertijd 5 euro korting op de LP “Éh Lady”.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.