50-jarige hipsterband The Who maakt single over Daft Punk, de coolste band van de hele wereld

who hits 50 / be lucky

Om hun 50-jarig jubileum luister bij te zetten brengt The Who het compilatie album “Who Hits 50!” uit. Een goed gevonden woordgrap en om te laten horen dat The Who 50 jaar jong is staat er ook een nieuw nummer op compilatie album “Who Hits 50!”. Bovendien refereert The Who op single ‘Be Lucky’ aan ’s werelds coolste band Daft Punk.

You wanna climb without a safety line
Daft Punk will tell you that it’s gonna be fine

De tekst en titel van de nieuwe The Who single ‘Be Lucky’ verwijst uiteraard naar Daft Punk’s megahit ‘Get Lucky’. Voor The Who’s is het de eerste nieuwe muziek in acht jaar tijd. Ze lopen dus mooi gelijk op met Damien Rice. ;) Onderstaand kun je de nieuwe The Who single ‘Be Lucky’ beluisteren.

De royalties van de single ‘Be Lucky’ van The Who zullen worden geschonken aan het Teen Cancer Amerika-fonds dat zich inzet voor tieners met kanker.

Het compilatie album “Who Hits 50!” van The Who bevat alle hits van de 11 albums die ze in totaal uitbrachten, inclusief de nummers die ze als The High Numbers uitbrachten. Het compilatie album “Who Hits 50!” van The Who verschijnt 27 oktober.

Disc 1 Who Hits 50!

01 Zoot Suit – (as The High Numbers)
02 I Can’t Explain
03 Anyway Anyhow Anywhere
04 My Generation
05 Substitute
06 The Kids Are Alright
07 I’m A Boy
08 Happy Jack
09 Boris The Spider
10 Pictures Of Lily
11 The Last Time
12 I Can See For Mile
14 Dogs
15 Magic Bus
16 Pinball Wizard
17 I’m Free
18 The Seeker
19 Summertime Blues (live)
20 See Me, Feel Me
21 Won’t Get Fooled Again (single edit)
22 Let’s See Action
23 Bargain
24 Behind Blue Eyes

Disc 2 Who Hits 50!

25 Baba O’ Riley
26 Join Together
27 Relay
28 5:15
29 Love Reign O’er Me
30 Postcard
31 Squeeze Box
32 Slip Kid
33 Who Are You
34 Trick Of The Light
35 You Better You Bet
36 Don’t Let The Coat
37 Athena
38 Eminence Front
39 It’s Hard
40 Real Good Looking Boy
41 It’s Not Enough
42 Be Lucky