Volg hier het Thirty Days project van Billy Corgan

Billy Corgan is on the road. Geen concerttournee maar echt on the road. Een beetje zoals het klassieke boek van Jack Kerouac. “Thirty Days” is de werktitel  van het project waarbij Billy Corgan alles filmt wat hij tegenkomt.

Er zijn inmiddels al wat updates van hem verschenen waarbij hij langs de snelweg tegen de wind in staat te praten. De vorige keer nam Billy Corgan  daadwerkelijk Route 66. Deze keer zal de route door de VS minder lijnrecht zijn. Waarschijnlijk worden de staten Carolina, Louisiana en Texas aangedaan. Onderweg zal Billy Corgan zich bezig houden met drie projecten.

50 favoriete liedjes

Het eerste project, “50 By 50”, zal de 50 favoriete liedjes van de bijna 50-jarige bevatten. Fans mogen suggesties doen. Het is de bedoeling dat er eind 2017 een compilatie van het project verschijnt waarvoor Billy Corgan de nummers opnieuw zal opnemen. Het tweede project betreft een coveralbum en dan is er ook nog een album met nieuwe muziek waaraan Billy Corgan werkt. Naar verluidt mét Rick Rubin!

Via bovenstaande player kun je de reis in de gaten houden. Uiteraard zullen weer aanvullende interesante updates hier ook plaatsen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.