Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Brusselse wafels

Ik zou nog vertellen hoe onze tandenstokers in Brussel terecht zijn gekomen. Wij waren daar vrijdag en zaterdag. Met z’n viertjes. Een neef van Marielle ging daar in de buurt trouwen. In Grimbergen om precies te zijn. Abdijbier is het dat ze daar brouwen, ben ik achtergekomen. Daar heb ik nog een leuk verhaal over maar helaas kan ik dat pas omstreeks oktober plaatsen.

Niets dan lof over Brussel, één van de mooiste steden van Europa. Maar die bewegwijzering hè. Meerdere malen konden we de ringweg niet meer vinden. En het is natuurlijk best problematisch als je er anderhalf uur over doet om naar een stadje te rijden dat 8 km verderop ligt. Hoe dat zo kon gebeuren? Nou, je slaat bijvoorbeeld een weg in omdat er in die richting een bord staat met daar op het woord “Ring”. Vervolgens kom je dan bij een rotonde waar je vier kanten op kan. De Belgische bewegwijzer moet gedacht hebben: zoek het nu zelf maar uit. Want op de rotonde is geen enkele aanwijzing te nemen over de te nemen afslag.

Maar het was leuk. En de mediamarkt had Moodyman! Alleen ik geen geld. Dat was opgegaan aan die heerlijke Brusselse wafels.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Marjan on

    Mmmmm…ja die zijn errug lekker.:P Brussel is ook erg leuk alleen jammer dat ze daar gelijk al weer frans spreken….:(


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.