Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

I.O.S. geeft auto weg tijdens megaconcert

Met een bijzondere actie wil de band I.O.S aandacht vragen voor de bestrijding van AIDS in de wereld. Via een sms-actie op de website van de band www.ios.nl, kan een auto gewonnen worden. De opbrengst van deze actie gaat naar de stichting Orange Babies, die zich inzet voor zwangere vrouwen met HIV in Afrika. Op 1 december – Wereld Aids Dag – en tevens dezelfde dag dat de band een megaconcert in de Heineken Music Hall (HMH) geeft, zal de winnaar van de auto bekend gemaakt worden.

Ios

Toch geen Voltooid Verleden Tijd

Tien jaar na hun eerste grote hit “Voltooid Verleden Tijd”, is I.O.S weer helemaal terug met het succes van de hitsingles: “Hoe het voelt”,

“Uit De Schaduw” (soundtrack Staatsloterij) en “Altijd Wel Iemand”. Tijdens het concert op 1 december in Heineken Music Hall blikt de band terug op het verleden en tevens zullen ze nieuw materiaal ten gehore brengen. Ook kan men rekenen op gastoptredens van o.a. Lange Frans en Baas B. Het voorprogramma zal verzorgd worden door Stevie Ann en haar band. In het voorjaar van 2007 staat voor I.O.S een tour gepland langs de Nederlandse clubs, waarna het vijfde I.O.S-album het levenslicht zal zien.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.