Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Kanye West feat. Chris Martin-Homecoming

Is het omdat ik meer gefocussed ben of gebeurt er echt meer op muzikaal gebied. Ik ben momenteel helemaal wild over All Missing Pieces. Zij zijn onze (mag ik al onze zeggen?) eigen Nederlandse variant van de Arctic Monkeys (citaat van Rob Stenders).

Frank Black’s album over Herman Brood

Ook het nieuwe album van Frank Black mag er zijn. Wist je dat dit geheel over Herman Brood gaat? De rechtzaak tegen Phil Spector loopt helemaal uit de hand. James Blunt heeft ongemerkt een prachtig nieuw album uitgebracht. Alicia Keys laat eindelijk weer eens van zich horen met een prachtige nieuwe single en ook Mick Jagger heeft een nieuwe solo single uit waar de meningen nogal over verdeeld zijn. Ik vind hem in ieder geval fantastisch.

Kanye West en Chris Martin

Deze week kom ik uitgebreider terug op bovenstaande. Daarnaast heb ik alweer ideeen over een nieuwe aflevering van Muziekcafe Webradio. Maar eerst even het volgende. Ik ben niet meer zo into de Top 40. Ik weet dan ook niet of het nummer Homecoming, een samenwerkingsverband tussen Kanye West en Chris Martin (Coldplay) al officieel uit is. Kanye nam het nummer in 2003 op met John Legend maar deze versie is vele malen beter. Geniet er maar lekker van in het Muziekcafe.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.