Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Muzikale meningsverschillen

Dan nog even wat laatste uitspattingen voordat ik me terugtrek in m’n werkkamer.

Net zoals waarschijnlijk iedere andere radiogek, heb ik deze week voornamelijk naar de AM geluisterd. Tot en met 31 augustus zijn daar historische veronica-programma’s uit de periode 1959 t/m 1974 te horen. Grootheden als Tineke, Joost den Draaijer, Rob Out, Tom Collins, Klaas Vaak en Lex Harding worden weer tot leven gebracht.

Vanmorgen was het ook weer genieten met Klaas Vaak (Tom Mulder) en ik moest weer terugdenken aan de streekomroep waar ik een paar jaar geleden presenteerde. Bij het aantreden van de nieuwe programmaleider had ik constant mot met hem. Voornamelijk op het muzikale vlak. Coldplay mocht ik niet draaien. Ze stonden in heel Europa in de top 10 maar de landelijke Nederlandse zenders negeerden ze en ik mocht ze dus ook niet draaien. Hetzelfde gold voor Frans Bauer. In 2002 was hij immers nog niet wereldberoemd geworden met het televisieprogramma De Bauers.

Frank Sinatra mocht dan wel in het zondagochtendprogramma, maar alleen de hits. “Summer Wind is een hit geweest!” brieste ik. Vanmorgen kreeg ik mijn gelijk. Tommie draaide de hit van Sinatra uit ’67.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Pasula on

    hehehe ja qua muziek heeft echt iedereen een eigen smaak. Zelf hou ik bv èn van U2 èn van de muziek van ABBA, volgens kenners is dat niet mogelijk. Jammer dan. ;-)

    Sinatra was uniek.


  • Ronald on

    Heerlijk, he, radiomaken. Zolang je dan idd een beetje jouw idee van smaak in de oren van de luisteraar kan sturen dan. :D


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.