American Football verovert Europa

2003- American Football, een all-american game. Maar sinds 1995 wordt de sport ook in Nederland professioneel beoefend. De Amsterdam Admirals spelen samen met vijf andere teams verspreid door Europa in de NFL Europe League. Oorspronkelijk opgezet om Amerikaanse talenten die in eigen land niet aan spelen toekomen wedstrijdritme en ervaring op te laten doen.


Maar in ons land is de sport al zo populair dat er inmiddels vier Nederlandse spelers zijn doorgedrongen tot de selectie van de enige professionele American Football club in Nederland, de Amsterdam Admirals.

Dat de sport al zo populair is komt omdat het bezoeken van een wedstrijd vermaak voor het hele gezin biedt. Bij de Amsterdam Admirals begint dat al voor de wedstrijd met de MTV tailgate party. De artiesten waar thuis naar geluisterd wordt kunnen hier live bewonderd worden. En daarna in de fantastische ambiance van de Amsterdam Arena een spectaculaire wedstrijd waarin de gladiatoren elkaar te lijf gaan.Vechtend voor elke meter. Aangemoedigd door de cheerleaders met hun flitsende danspasjes en enthousiaste yells. En prijzen waarvan je alleen maar kunt dromen maar die je tijdens de wedstrijd kunt winnen.

In hun thuisbasis de Amsterdam Arena worden de Admirals elke wedstrijd weer toegejuicht door 15.000 enthousiaste fans. Dit seizoen is er zeker reden om te juichen. Na vier jaar wisten de Admirals eindelijk weer eens de openingswedstrijd van het seizoen te winnen. En ook de tweede wedstrijd, uit tegen Frankfurt, werd gewonnen. Na 8 verloren uitwedstrijden een fantastische prestatie! Misschien vindt dit jaar wel de eerste oranje gekleurde Superbowl plaats. De wedstrijd van het jaar waarin uitgevochten wordt wie zich kampioen van Europa mag noemen. De Amsterdam Admirals verwelkomen je graag nog een keer in de Amsterdam Arena. Misschien wel op 11 mei als ze aan moeten treden tegen de Scottish Claymores.

Reserveer je tickets via 0909 – ADMIRALS (0909 – 23647257)

1 gedachte over “American Football verovert Europa”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.