Film The A-team uit op Blu-ray & DVD

Welk jongetje droomde er in de jaren ‘ 80 nou niet van om deel uit te maken van The A-team? Afgelopen zomer kon je je jeugd weer herbeleven toen de officiële The A-team film in de bioscoop draaide. Al heeft de echte fan natuurlijk de originele televisieserie (1983-1987) al thuis staan op DVD.

Vanaf vandaag kun je de A-team film ook in huis halen als Blu-ray of DVD. Mocht je je afgelopen zomer niet los hebben kunnen maken van het WK voor een bezoek aan de bioscoop, kun je hier nog even de officiële trailer bekijken:

http://www.youtube.com/v/2CgWWYyayiU?fs=1&hl=nl_NL

Mijn favoriete karakter uit de serie was B.A., al had ik ook, net als iedereen, een zwak voor Murdock. Zo heb ik jaren voor zijn “onzichtbare” hondje Billy gezorgd dat hij aan het Nederlandse volk gaf bij hun bezoek aan ons land in 1984. Ik nam mezelf ook voor om, zodra ik mijn rijbewijs had, de A-team bus te kopen. Het heeft wat jaren geduurd maar eindelijk kan ik er dan in rijden!

Om te vieren dat de A-team film vanaf vandaag op Blu-ray en DVD verkrijgbaar is mag ik een aantal t-shirts en petjes weggeven. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is mij jouw mooiste herinnering aan de originele televisieserie door te geven. Dit kun je doen door met vermelding van je mailadres te reageren op dit bericht. Maar je kunt me ook een email sturen via de contact pagina. De winnaar wordt voor 22 november 2010 bekendgemaakt.

Update 22 nov: De prijsvraag is gesloten. Vanavond maak ik de winnaars bekend.

1 gedachte over “Film The A-team uit op Blu-ray & DVD”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.