Staatssecretaris durft geen beslissing te nemen over Llink

Llink moet blijven!Er is nog steeds geen definitief besluit genomen over de toekomst van de omroep Llink. Minister Plasterk (is hij dat nog steeds?) was voornemens Llink per september van de buis te halen omdat zij zogenaamd niets toevoegen. In een hoorzitting die 20 april plaatsvond kon Llink hiertegen bezwaar maken. Overigens zijn haar onderscheidende programma’s daar helemaal niet besproken. Taaie pleidooinota’s voerden de boventoon.

Afgelopen week ontving LLiNK het bericht dat de staatssecretaris uitstel vraagt om beslissing op bezwaar te nemen aangaande de bezwaarprocedure van LLiNK. Een nieuwe datum is niet bekend. Oorspronkelijk zou eind mei, uiterlijk begin juni het besluit worden genomen. Ruim op tijd om in september nog zendtijd te bemachtigen.

Llink gaat ervan uit dat de staatssecretaris zich aan zijn belofte houdt. Of zou de besluitvorming toch niet helemaal in de haak zijn waardoor de staatssecretaris niet kan beslissen? Llink heeft ondertussen een stagiaire in de arm genomen die onderzoek zal gaan doen naar het onderscheidend vermogen van LLiNK binnen het publieke bestel. Om je mening hierover te geven kun je hiervoor online een enquete invullen. Het kost ongeveer 15 minuten.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.