Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

The Fault In Our Stars

Afgelopen weekend ging in de VS de film “The Fault In Our Stars” in première, de verfilming van het gelijk-namige boek van John Green. Zoals verwacht heeft de film “The Fault In Our Stars” in het openingsweekend alle records verbroken en laat het de blockbusters met tien keer zo hoge productiekosten moeiteloos achter zich. Niet in de laatste plaats door schrijver John Green.

Gedurende de opnames en tijdens de première van   “The Fault In Our Stars” deelde John Green driftig selfies. Het leverde hem inmiddels al vier keer zoveel volgers dan Stephen King op. Het succes heeft John Green reeds de bijnaam ‘The Teen Whisperer’ opgeleverd en een eigen genre ‘Greenlit’ waar meerdere schrijvers toe worden gerekend. Iets waar John Green zelf overigens niet achter staat.

In 2007, twee jaar na het debuut “Looking For Alaska”, startte John Green samen met zijn broer het YouTube channel The Vlogbrothers waarop ze via videos met elkaar communiceerden en velen inspireerden. Zo werd de slogan “Don’t Forget to Be Awesome” door President Obama gebruikt in een video chat met John Green en ook waren zij de aanleiding tot het Nerdfighters concept. Inmiddels volgt een miljoen Amerikanen het YouTube account.

Het boek “The Fault in Our Stars” dat de basis vormt van de gelijknamige film kwam twee jaar geleden uit en verhaalt over de opbloeiende liefde tussen twee tieners die beiden kanker hebben. Vanaf 10 juli is “The Fault in Our Stars”ook in Nederland te zien.

Soundtrack The Fault In Our Stars

Gisteren bracht de Engelse singer/songwriter Birdy de video ‘Not About Angles’ uit dat op de soundtrack staat van de film “The Fault in Our Stars”.

7 juni zette Birdy ook al de video van het nummer “Tee Shirt” online dat ook op de soundtrack van de film “The Fault In Our Stars staat.

Andere artiesten die nummers hebben geschreven voor de soundtrack van de film “The Fault In Our Stars” zijn Ed Sheeran en Lykke Li en Charli XCX, van wie het nummer ‘Boom Clap‘ is dat als eerste single werd uitgebracht.

Tracklisting soundtrack The Fault In Our Stars

‘All of the Stars’ by Ed Sheeran
‘Simple as This’ by Jake Bugg
‘Let Me In’ by Grouplove
‘Tee Shirt’ by Birdy
‘All I Want’ by Kodaline
‘Long Way Down’ by Tom Odell
‘Boom Clap’ by Charli XCX
‘While I’m Alive’ by STRFKR
‘Oblivion’ by Indians
‘Strange Things Will Happen’ by The Radio Dept.
‘Bomfallarella’ by Afasi & Filthy
‘Without Words’ by Ray LaMontagne
‘Not About Angels’ by Birdy
‘No One Ever Loved’ by Lykke Li
‘Wait’ by M83
‘Best Shot’ by Birdy & Jaymes Young (Bonus Track)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.