Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Update 15 september: Beluister de nieuwe single van Björk

bjork

Zelf ben ik weer helemaal in de ban van de oudere albums van Bjork. De IJslandse heeft echter ook weer nieuwe muziek aangekondigd en dat terwijl haar laatste album nog geen twee jaar oud is.

Enkele weken geleden verscheen er zelfs nog een video voor de track ‘Notget’.

Samenwerking met Arca

Net als op “Vulnicura” valt er een samenwerking te verwachten met Arca, zelf in 2017 verantwoordelijk voor de engste albumhoes in tijden.

The last album, we sort of call it “hell” — it was like divorce! So we are doing paradise now. Utopia. We have done hell, we have earned some points.

Björk noemt haar nieuwe album haar Tinder album. Voorganger “Vulnicura” focuste zich op hartepijn, op het nieuwe materiaal neemt de zangeres het daten met een nieuwe liefde onder de loep.

Een releasedatum, artwork en/of tracklist ontbreekt nog maar dat kan volgende week zomaar weer anders zijn.

Update 10 september

Björk heeft laten weten dat haar nieuwe album, inderdaad samen met Arca geproduceerd in november uitkomt. De eerste single ‘The Gate’ verschijnt 18 september.

Update 15 september

Een paar dagen eerder dan verwacht kun je onderstaand de nieuwe single van Björk beluisteren. Ook heeft de zangeres laten weten dat het album waar het nummer op zal komen te staan waarschijnlijk “Utopia” gaat heten. De video van ‘The Gate’ valt aanstaande maandag te verwachten.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply