Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Boris Titulaer zet als Bo Saris voet aan de grond in de VS

Met een carrière die al tien jaar voortduurt heeft Boris Titulaer inmiddels wel bewezen dat het geen loze woorden waren die hij uitsprak tijdens het winnen van Idols 2: Keep The Soul Alive. Tegenwoordig residerend in Londen, werkt Boris aan zijn vierde langspeler. Hij doet dat onder de artiestennaam Bo Saris. Naar eigen zeggen om beter naar voren te komen in de zoekresultaten van Google. Niet onbelangrijk als je zoals Boris een internationale doorbraak nastreeft. Met de hulp van platenmaatschappij Decca Universal is de nieuwe single “The Addict” al doorgekomen in de VS. Als we het nog altijd toonaangevende Billboard.com mogen geloven zien ze Bo Saris als een welkome revelatie.

Op zijn nieuwe album werkt Bo Saris met Andre “Dre” Harris van het productieduo Dre & Vidal. Samen produceerden ze tracks voor o.a. Ciara en Chris Brown. Hoewel nog niet even succesvol zou dit duo wel eens uit kunnen groeien tot de LA Reid & Babyface van een nieuwe generatie. De single “The Addict” van Bo Saris wordt binnenkort opgevolgd door een EP die alleen op vinyl wordt uitgebracht. Volgend jaar valt er een album te verwachten dat mogelijk ook in de VS zal worden uitgebracht.

Update 13 oktober:
Fantastisch nieuws: deze week is The Addict van Bo Saris de Megahit bij 3FM!

Update 16 oktober:

Er is een bijzonder fijne remix uitgekomen van The Addict, de hit van Bo Saris. De Pablo Nouvelle remix. Deze willen we je natuurlijk niet onthouden. :-)

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Boelie Winter on

    Laat Bo Saris zingen vanuit zijn ziel,… Flikker alle dure producers aan de kant,. Gewoon goed opnemen,… Met een gast op fender rhodess en hammond, desnoods een blazersectie en achtergrondzangeressen en laat Daniel Lohues de basis band,.(Bas, Drums, Gitaar) neerzetten en de
    Opname regelen!!!!

    Heb je de allergrootste, -mooiste – wereldplaat van Nederland EVER te pakken!!!!!
    Dat gaat leven ,… Dat wordt synnergie!!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.