Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Loop jij warm voor die prachtige video van STRFKR’s While I’m Alive?

Sommige dingen zijn onverklaarbaar zoals bijvoorbeeld mijn adoratie voor STRFCKR. Inderdaad, je spreekt het uit als Starfucker. Een naam waarmee je je kans op De Grote Doorbraak behoorlijk verkleint. Nu zullen de meeste DJ’s op de Nederlandse radio er over het algemeen geen moeite mee hebben om de naam uit te spreken, in de V.S. ligt dit alweer anders.

Ongeveer gelijktijdig met mijn eerste uitzending bij een niet nader te noemen internetradiostation kwam de single We Don’t Care About The Music van STRFCKR uit. Niet bepaald mijn lijfspreuk, maar STRFCKR had het natuurlijk over “Zij”. De platenlabels, radiozenders, MTV, misschien zelfs wel het grote publiek. En daar kon ik me juist heel erg in vinden. Voor mij werd We Don’t Care About The Music van STRFCKR dan ook de anthem van 2009.

Nu houdt STRFCKR al sinds 2003 heel erg van de obscuriteit en hebben we na We Don’t Care About The Music dan ook nog maar weinig van STRFCKR vernomen. Gelukkig is er nu de band STRFKR (hoewel zonder C spreek je dit ook uit als Starfucker) om het stokje over te nemen. De track While I’m Alive van STRFKR circuleert al sinds december 2012 op het net. Groot was dan ook mijn verbazing dat er gisteren een heuse music video uitkwam voor de De track While I’m Alive van STRFKR. In de tussentijd is er wel nog een remix contest uitgeschreven door STRFKR, maar dit is toch echt hetzelfde nummer dat negen maanden later opeens heftig gepromoot wordt.

In Amerika is STRFKR al heel erg hot, het zou het mooi zijn als ook Nederland warm gaat lopen voor de prachtige video van While I’m Alive.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.