Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

POWERS brengt de Funk terug

Powers

Het is echt niet makkelijk om vrolijke liedjes te schrijven. Al die sombere singer/songwriters die zingen dat ze het moeilijk hebben, daar is helemaal niets van waar. Zo’n liedje schrijft zich in principe zelf. Een vrolijk liedje, daar moet je pas hard voor werken.

Het uit Los Angeles afkomstige POWERS kan het weten. Ze hebben inmiddels acht singles uit. Wat ons betreft verdienen ze allemaal stuk voor stuk een plekje op het debuut album “Alpha” van POWERS.

Blur is nooit ver weg

De grootste verdienste van POWERS is dat ze de funk weer terugbrengen. Ook de britpop uit de 90s lijkt een invloed, want op laatste single ‘Dance’ is Blur bijvoorbeeld nooit ver weg. “The president is on a spaceship” kan maar op één iemand betrekking hebben, ook al zal niemand ‘Dance’ als een protestsong zien.

Legendary

POWERS to the people, zoals ze op single ‘Hot’ zingen. Ze beloven niet te stoppen tot ze ‘Legendary’ zijn. Daar houden we POWERS graag aan.

Onderstaande playlist bevat alle singles die ze tot nu toe hebben uitgebracht en we houden je hiermee ook heel graag op de hoogte van alle muziek die nog gaat volgen.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply