Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Alain Clark-Walk With Me Alain ClarkWalk With Me

Tracklist:
  1. Someone To Hold
  2. Back In My World
  3. Whatever
  4. My Arms
  5. Lose Ourselves
  6. Sweet Taste
  7. Change Will Come
  8. Anywhere Else
  9. Feels Like I Lost You
  10. Be With You Again

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 14 februari 2014, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Met het album “Walk With Me” is Alain Clark voor veel mensen weer terug van weggeweest na het experimentele uitstapje “Love Revival”. Als een artiest als Alain Clark de ruimte krijgt om beide kanten te tonen groeit hij daar alleen maar van. En dat is zeer zeker het geval op het album “Walk With Me” waarop Alain Clark emotioneel dieper graaft dan ooit.

‘Someone To Hold’ is de heerlijk uptempo opener dat het album “Walk With Me” van Alain Clark nodig heeft. ‘Back In My World’ bevat dezelfde positieve vibe. Met ‘Whatever’ neemt de melancholie op het album “Walk With Me” langzaam de overhand. Alain Clark lijkt nochalant maar tussen de regels horen we wat anders.

‘My Arms’ is een gevoelige akoestische ballad met een prachtige melodie. “Your hope is in my arms, ” zingt Alain Clark en daar heeft hij heel erg gelijk in. ‘Change Will Come’ is al even hoopvol. Op ‘Feels Like I Lost You’ zingt Alain Clark zoals we hem niet eerder hoorden, heel klein, op weer zo’n prachtige melodie. De mooiste tekst op het album “Walk With Me” wordt voor het laatst bewaard. Op ‘Be With You Again’ verwoordt Alain Clark op prachtige wijze hoe onze relaties horen te zijn.
No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.