Pharrell neemt revanche met tweede soloalbum “GIRL”

Het solodebuut van Pharrell loste op zijn zachtst gezegd niet de verwachtingen in die hij met N.E.R.D. naar grote hoogtes had gestuwd. In 2013, dat inderdaad het jaar van Pharrell werd, liet Pharrell zien dat er ter dege nog wel rekening met hem diende te gaan worden. Het heeft er alle schijn van dat Pharrell met zijn tweede soloalbum “GIRL” alle beloften gaat inlossen.

Helemaal solo gaat Pharrell natuurlijk niet te werk op zijn tweede soloalbum “GIRL”. Zo werkt Pharrell op de track ‘Know Who You Are’ samen met Alicia Keys. Funk voert de boventoon op het tweede album “GIRL” van Pharrell en ook op het nummer ‘Know Who You Are’ met Alicia Keys.

Daft Punk (‘Gust Of Wind’), Justin Timberlake (‘Brand New’) en Miley Cyrus (‘Come Get It’) zijn ook op het album te horen. De wereldhit ‘Happy’ van Pharrell staat uiteraard ook op het album “GIRL”.

Aanstaande zaterdag treedt Pharrell op tijdens de uitreiking van de Oscars. Het album “GIRL” van Pharrell komt dit weekend ook uit.

Update 1 maart: Beluister het nieuwe album GIRL van Pharrell

//
//

 

Pharrell – GIRL Tracklisting

01. Marilyn Monroe
02. Brand New feat. Justin Timberlake
03. Hunter
04. Gush
05. Happy
06. Come Get It feat. Miley Cyrus
07. Dust of Wind feat. Daft Punk
08. Lost Queen
09. Freq
10. I Know Who You Are feat. Alicia Keys
11. It Girl

Update 2 maart: Google+ hangout Pharrell

Morgen om middernacht organiseert Pharrell een Google+ Hangout waar hij zijn nieuw album “GIRL” zal draaien. Je kunt deze ook via IndebanvanNL bekijken via onderstaande player.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.