Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Di-Rect-Rolling With The Punches Di-RectRolling With The Punches

Tracklist:
  1. Hurricane
  2. Crazy Madonna
  3. Rockstar
  4. Ricochet
  5. All The Way
  6. Wouldn't Understand It
  7. Come Into The World
  8. With A Little Help
  9. Lovin' The City
  10. Love In Kind

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 6 oktober 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Weet je nog hoe Di-Rect jarenlang Nederland rockte? Maar Rock leidt al jaren marginaal bestaan. En dus lijkt Di-Rect aan een nieuw hoofdstuk te zijn begonnen als Discoformatie. Nu is dat misschien iets te kort door de bocht, maar de muziek op album “Rolling With The Punches” heeft onmiskenbare Disco- en Funkinvloeden.

Maar hadden de Rolling Stones en Led Zeppelin dat ook niet? Dit zijn namelijk de twee bands die naar voren komen als je naar het nummer ‘Hurricane’ luistert.

Get Lucky

Op ‘Rockstar’ bezingt Di-Rect de dansvloer zelf. Alsof ze het vervolg op Daft Punk’s ‘Get Lucky’ wilden schrijven. ‘Ricochet’ is niet zo memorabel als het gelijknamige nummer van David Bowie, maar ook deze gitaarlick heeft wel iets. Nile Rodgers zijn goedkeuring zal het zeker weten te krijgen.

Op ‘All The Way’ is het het heerlijke refrein dat de aandacht trekt en op ‘Wouldn’t Understand It’ worden de drums de hoofdrol toebedeeld.

Hoog/Laag

En passant laat zanger Marcel Veenendaal horen hoe hoog hij wel niet kan zingen, terwijl hij op ‘Come Into The World’ het laag in zijn stem prachtig weet aan te spreken. Ook op single ‘With A Little Help’ weet hij dit mooi te combineren. Ook het funky ‘Lovin’ The City’ bevat genoeg om van te genieten waarna Di-Rect met soulslijper ‘Love In Kind’ nog een verrassing in petto heeft.

Di-Rect bewijst met “Rolling With The Punches” dat het anno 2017 nog altijd mogelijk is om een plaat te maken met alleen maar goede nummers.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.