Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Courtney Marie Andrews slaat nieuwe wegen in

Courtney Marie Andrews

De Amerikaanse Courtney Marie Andrews houdt haar productie hoog. Ook na het succes van “Honest Life” (2016) dat toch wel als haar definitieve doorbraak kan worden gezien.

Het album kende een andere ontstaansgeschiedenis dan de andere vier. Namelijk nadat ze vier maanden muziek speelde en zong met Milow in België. De nummers over heimwee en liefdesverdriet sloegen zeer goed aan in haar thuisland.

Inspiratie on the road

Voor album nummer zes “May Your Kindness Remain” vond Courtney Marie Andrews haar inspiratie on the road. Op de titeltrack denkt ze terug aan al die mensen die ze tijdens het touren ontmoette.

Doorbraak in Europa lonkt

Muzikaal laat de singer/songwriter een nieuw geluid horen. Gospel, Soul en Rockinvloeden sijpelen door waardoor ook een doorbraak in Europa lonkt.

Courtney Marie Andrews werkt op het nieuwe album samen met Mark Howard die onder meer albums produceerde voor Lucinda Williams, Bob Dylan, Emmylou Harris en Tom Waits. “May Your Kindness Remain” verschijnt 23 maart bij Fat Possum Records /Mama Bird Recording Co.

Via onderstaande playlist zal ik je op de hoogte houden van de nummers die voorafgaand aan de release zullen worden uitgebracht.

Tracklist:

01 May Your Kindness Remain
02 Lift The Lonely From My Heart
03 Two Cold Nights In Buffalo
04 Rough Around The Edges
05 Border
06 Took You Up
07 This House
08 Kindness Of Strangers
09 I’ve Hurt Worse
10 Long Road Back To You

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.