Nieuw album #Dutchboy maakt van Mark Blomsteel een officieuze Beach Boy

Je moet werken aan je dromen om ze uit te laten komen. Het is iets waar Charles Bradley op hamerde en ook de geboren en getogen Rotterdammer Mark Blomsteel pakt elke kans die hij krijgt met beide handen aan. Blomsteel is er enige jaren geleden zelfs voor naar Nashville, Tennessee afgereisd, het mekka van de Country.

Officieuze Beach Boy

“#Dutchboy” wordt alweer zijn derde album onder de hoede van Fred Vail, de voormalig manager en producer van The Beach Boys. Met ‘Saturday Night’ bevat het album “#Dutchboy” ook een nummer dat geschreven is door Brian Wilson van The Beach Boys.

New Country

Afgelopen vrijdag verscheen de derde single ‘Show Me What You Got’. Net als op de eerdere singles is hierop te horen hoe Mark Blomsteel een new country geluid nastreeft met ook veel pop-, rock en zelfs caribische invloeden. Zo horen we in ‘Crazy Come Crazy Go’ zelfs wat Calypso.

Live Show

“#Dutchboy” verschijnt op 13 oktober 2017 via Heartselling. Mark Blomsteel komt in oktober naar Nederland om “#Dutchboy” live aan het publiek te presenteren. Vrijdag 27 oktober staat hij in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel. Meer informatie via: www.markblomsteel.com.

1 gedachte over “Nieuw album #Dutchboy maakt van Mark Blomsteel een officieuze Beach Boy”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.