Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Mijn debuut op Marktplaats.nl

Mijn eerste advertentie op Marktplaats.nl blijkt meteen een voltreffer te zijn. Onze buurvrouw kwam van de week langs met het vriendelijke verzoek of we alsjeblieft het orgel, waar ik af en toe op speel, wilden verkopen. Blijkbaar was ze niet zo gecharmeerd van mijn virtuoze toetsencombinaties.

Zo gezegd zo gedaan – want je buren houd je toch liever te vriend – besloten we een advertentie te plaatsen op Marktplaats.nl. Maar ja, wat zet je nu in de advertentie. Het moet natuurlijk wel een beetje opvallen tussen de duizenden andere advertenties.

Ik keek eens goed naar het orgel. Wat mij onmiddelijk opviel waren de witte en de zwarte toetsen. Dus ik toetste onmiddelijk in:

T.K. Orgel met witte en zwarte toetsen

En ja, wat kan je daar verder nog over melden? Weet je wat? We doen er een gratis orgelkruk bij!

Eerste reactie goud waard
Zondagavond hadden we al een eerste reactie:

>fred wrote:
>
>ik heb ook een orgel tekoop, maar zeg ook lekker niet wat voor merk en type
>het is, alleen vrouwen kunnen zo domme advertentie zetten, het is het zelfde
>als je zegt, ik heb een auto tekoop met 4 wielen, mensen willen meer weten
>achterlijk blondje.

Je zult begrijpen, we waren redelijk geschokt. Ik bedoel, van een auto is toch ook alleen maar belangrijk dat ie lekker rijdt? En dit orgel speelt lekker, dat kan ik je verzekeren. (Als is de buurvrouw een andere mening toegedaan, maar dit terzijde)

Vrouwonterend
Nou moeten jullie weten dat ik niet het prototype man ben. Ik word bijvoorbeeld verschrikkelijk boos als iemand vrouwonterende opmerkingen plaatst en dat is hier toch echt het geval. Ik was echt buiten zinne van woede en dat resulteerde in de volgende gevatte (not!) reactie:

>From: Rob
>To: fred
>Subject: Re: Date: Sun, 5 Feb 2006 10:42:50 -0800 (PST)
>
>Wat ben jij een schande voor het mannelijk ras zeg. Volgens mij ben je zelf >blond!

Het had inderdaad wat scherper gekund maar het resultaat werd evengoed geboekt:

>die rob is inderdaad een schande voor het >mannelijke ras, wat een suflul om
>zo”n advertentie te zetten, trrouwens jullie >advertentie staat op het lach/gein forum van MP >als domste advertentie, ga zo door, valt er
>tenminste nog te lachen, al ben je wel een >stumpert.
>
>a bartje

De botte bijl
Ik ben benieuwd naar het vervolg. Ik zou zeggen, kom maar op Fred! Trouwens dat van die witte en zwarte toetsen was een grapje. Maar ik dacht, dat hoef ik er niet bij te zetten want er komen alleen maar intelligente mensen op marktplaats.nl, toch?

Overigens denk ik dat ik straks gewoon de botte bijl even hanteer, want als alle organisten jouw gevoel voor humor hebben, sla ik dit rampzalige muziekinstrument liever aan stukken! Ik bedoel wie speelt er nu orgel als je synthesizers en keyboards hebt? Ik raak het ding vast aan de straatstenen niet kwijt.

Merkgeil
Fred, volgens mij ben je gewoon een beetje merkgeil. Zo kan het mij eerlijk gezegd geen biet schelen dat mijn elektrische gitaar een Fender is. Maar dat is omdat ik vind dat er geen mooi geluid uit komt. (komt omdat jij er op speelt is de makkelijke grap. Maak hem maar Fred!) Geef mij maar een merkloze gitaar met een supergeluid!

Voor iedereen die toch wil bieden, klik hier.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • sabine on

    Ga zo door Rob! Ik ga ook maar eens mijn advertenties op marktplaats veranderen. Wat dacht je van: t.k. broek met twee pijpen? Ik lust dat soort domme mannen rauw! Hihihi


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.