Obie Trice & Muziekcafe update

Ik weet het, het is al een hele tijd geleden sinds Obie Trice is neergeschoten maar ik kan het allemaal verklaren. Obie is inmiddels thuis aan het herstellen. Een dezer dagen zal bekeken worden of de kogel die nog steeds in zijn hoofd zit, verwijderd kan worden. Eerder werd dit door artsen als te risicovol bevonden.

Ongeacht hoe dit afloopt: muzikaal vuurwerk van Obie Trice valt deze lente weer te verwachten, als de opvolger van zijn zeer succesvolle debuutalbum “Cheers” verschijnt. “Second round’s on me” gaat de titel van zijn tweede album worden. Laten we hopen dat hij inderdaad een tweede kans krijgt.

Ikzelf heb het idiote plan opgevat om een roman te schrijven en daar ben ik de laatste tijd nogal veel tijd aan kwijt geweest. Rob, heb je wel enig idee hoeveel werk dat is? Ja, maar ik las vorige maand de uitspraak “als je elke dag 1 A4-tje schrijft, heb je na een half jaar een roman”. Aan één A4-tje per dag kom ik niet maar een paar A4-tjes per week, dat lukt wel.

Binnenkort
Met de afwezigheid van Muziekmedicus ga ik m’n aandacht echter ook weer wat meer op de muziek richten. Vanavond dan ook, kun je hier het interview lezen dat ik een aantal weken geleden had met Syb van der Ploeg. En binnenkort ook nieuws over het tweede prachtalbum van Solo, alweer zo’n uniek talent uit Nederland.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.