Er was eens…

Zo, dat is alweer eventjes geleden. Maar met een reden. Ik heb namelijk het idiote plan opgevat om een roman te schrijven en daar ben ik de laatste tijd nogal veel tijd aan kwijt geweest. Rob, heb je wel enig idee hoeveel werk dat is? Ja, maar ik las vorige maand de uitspraak “als je elke dag een A4-tje volschrijft, heb je na een half jaar een roman”. Aan één A4-tje per dag kom ik niet, maar een paar A4-tjes per week, dat lukt wonder boven wonder. Ik streef er dan ook naar deze enorme maar o zo leuke klus over een jaar te hebben afgerond.

De laatste tijd begon de weblog echter weer te lonken, zodat er vanaf nu weer wat regelmatiger verse teksten te lezen zijn. Bedankt dat jullie ondanks mijn recente afwezigheid toch nog zo vaak en met zo velen hier komen.

Een schrijversdagboek lijkt me niet zo boeiend. (“Het is vandaag vrijdag. Net als de afgelopen vier dagen zit ik weer in de trein met m’n schrijfblok op schoot.”) Paranoide als ik ben, zit een voorpublicatie er ook niet in. (Straks steelt iemand mijn idee!) Maar wat jullie wel binnenkort kunnen verwachten is een nieuw kort verhaal waar ik momenteel (ook) over aan het nadenken ben!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.