Nieuw album van De La Soul zeer welkom in 2014

Het blijft een gemis dat De La Soul nog altijd niet op Spotify present is. Over het waarom doen verschillende verhalen de ronde. Labels liggen dwars maar ook het clearen van samples blijkt een probleem. Daarom koos De La Soul ervoor om dit jaar op Valentijnsdag haar complete collectie gratis ter download aan te bieden. Daarnaast was er het 25-jarig jubileum van het debuutalbum van De La Soul, 3 Feet High and Rising. Sindsdien zijn er acht albums uitgekomen.

Vijf jaar na het album “Are You In?” dat voor sportmerk Nike werd gemaakt, vindt De La Soul het weer tijd voor een nieuw album. Als aanloop hiervan verschijnt volgende week woensdag de gratis te downloaden mixtape “Smell The DA.I.S.Y.”, een eerbetoon van De La Soul aan de in 2006 overleden hiphop produceer J. Dilla. De eerste track, ‘Vocabulary Spills’ verscheen vandaag.

Voordat album “You’re Welcome” verschijnt, staat er ook nog een tweede mixtape van De La Soul getiteld “Premiem Soul On The Rocks” op de planning. Dit kleinood wordt geproduceerd door DJ Premier en Pete Rock. Onderstaand kun je luisteren naar ‘Vocabulary Spills’ van De La Soul dat vandaag uitkwam.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.