Lando Chill The Boy Who Spoke to The Wind

Lando Chill: nieuw album The Boy Who Spoke To The Wind geïnspireerd door Paolo Coelho

“The Boy Who Spoke To The Wind” is het tweede album van Lando Chill en net als met zijn debuut “For Mark, Your Son” zijn de songs voortgekomen vanuit een centraal vertrekpunt.

Transformatie

“For Mark, Your Son” kan worden gezien als een afscheid van zijn jeugd waarbij Lando Chill al op jonge leeftijd zijn vader verloor. Zijn tweede album “The Boy Who Spoke To The Wind” staat nog meer in het teken van transformatie.

Antwoorden

Geïnspireerd door het klassieke boek “De Alchemist” van Paulo Coelho heeft Lando Chill zijn doel helder voor ogen. Het stellen van vragen is niet genoeg. Hij wil ook de antwoorden geven.

All is one and one is all. When you speak to your soul, you speak to the world. You speak through love and that’s how you transform.

Relaties en sociale acceptatie zijn onderwerpen die voorbij komen.

In de video voor ‘Break The Shackles’ is dit ook prachtig visueel verwoordt door regisseur Malcolm Critcher die voor inspiratie zelfs bij de film “2001: A Space Odyssey” te rade ging.

Het zou mooi zijn als Lando Chill op zijn album “The Boy Who Spoke To The Wind” de toekomst voor ons uittekent. Dan zitten we goed.

1 gedachte over “Lando Chill: nieuw album The Boy Who Spoke To The Wind geïnspireerd door Paolo Coelho”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.