Joost verandert Paradiso in kolkende mensenmassa tijdens Albino tour

Ja, het is gelukt. Joost heeft Paradiso uitverkocht! En misschien wel nog belangrijker, al vanaf het voorprogramma veranderde de zaal in een kolkende mensenmassa. Daar staat dan ook niemand minder dan partner in crime Mick Spek. Die voor de gelegenheid zijn vader het podium mee optrekt.

Staat hij op zijn oude dag toch nog in Paradiso

Van wie Mick zijn zangtalent heeft wordt direct duidelijk. Met Joost erbij op het podium laat het publiek zien over nog meer energie te beschikken.

Respect voor vrouwen

Joost bedankt zijn publiek voor het podium dat ze hem gegeven hebben. En besluit er direct gebruik van te maken en hen te vragen of ze respect voor vrouwen hebben. Om vervolgens ‘Feminist On The Block’ in te zetten.

Stagediven bij Joost in Paradiso

Even gaat het mis als een wat al te enthousiaste fan het podium opklimt en onaangekondigd een stagedive maakt. En daarbij dus ook niet echt opgevangen wordt.

Joost springt er onmiddellijk op in door met het publiek af te spreken dat als er iemand valt deze geholpen wordt. Fans die na het incident het podium opklimmen worden er afgestuurd.

Anders staat er straks niemand meer om ons op te vangen.

Maradonnie en de Blokfluit Boy

Natuurlijk is Maradonnie ook van de partij voor de hits ‘Domme Pattas’ en ‘Rene Froger’. Het nummer ‘Albino’ wordt maar liefst drie keer vertolkt. Eén keer om rapper Thijs zijn vuurdoop te geven. En ook Blokfluit Boy wordt in de spotlights gezet.

Chubby kid

De chubby kid uit een boerendorp vergeet duidelijk zijn roots niet.

Ik heb nooit vrienden gehad maar nu ik jullie heb gaat het retelekker.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.