takenot3s

Not3s maakt verslavende EP van zijn debuut Take Not3s

“Take Not3s” is de langverwachte debuut EP van Not3s. Veel van de tracks van de Britse rapper hebben we natuurlijk al grijs gedraaid. Op ‘Intro/Crack It Up’ biedt hij excuses aan voor het feit dat hij vroeger zo’n moeilijk kind was en nog steeds eist hij alle aandacht op. Nu  gelukkig in positieve zin.

Zomerse vibe

‘Addison Lee’ is waarschijnlijk Not3s populairste song tot nu toe. Het is vooral het snufje Ragga dat het zo’n verslavende track maakt. ‘100 degrees’ en ‘My Lover’ hebben meer een zomerse dan een herfstvibe. Goed bewaren dus.

No Drama

‘No Drama’ met Shakka en Tinie Tempah is één van de nieuwe tracks. Een hit in de dop met precies de juiste hoeveelheid autotune. Ook een piano georienteerde track als ‘Notice’ verveelt nog altijd niet. Sowieso is het fijn als Not3s wat inhoudelijker te werk gaat.

Drop dat geweld

De ’99 + 1′ vragen die hij stelt en waaruit de zucht naar geweld van mensen uit blijkt is minder geslaagd. ‘Hasta La Vista’ zegt hij ter afscheid. Hopelijk tot snel want de breakbeat die hij op de valreep nog even dropt smaakt óók naar meer.

1 gedachte over “Not3s maakt verslavende EP van zijn debuut Take Not3s”

  1. Pingback: BBC Sound of 2018

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.