Nieuwe muziek van Subterranean Street Society, Kelsy Karter en Team Picture

Nieuwe muziek van drie artiesten die je zeker even moet luisteren omdat ze in de laatste maand van het jaar zomaar uit kunnen groeien tot een persoonlijke favoriet.

Nieuwe muziek van Subterranean Street Society

Na ‘So Sorry‘ verschijnt er vandaag via 27tapes een tweede video van Subterranean Street Society. ‘Golden Lady’ is stap nummer 6 van de “Twelve Steps” van de AA. Subterranean Street Society neemt ze op zijn album stuk voor stuk door. Het nummer ‘Golden Lady’ is geinspireerd door een Deens bier met dezelfde naam. Onweerstaanbaar voor wie ooit voor haar gevallen is.

Voor wie getriggerd is geraakt door de twee nummers of misschien wel door het bijwonen van een van de Popronde optredens zal nog even geduldig moeten hebben. Het album “Twelve Steps” zal namelijk september 2019 verschijnen.

Kennismaking met Kelsy Karter

‘Catch Me If You Can’ is mijn eerste kennismakig met de Nieuw-Zeelandse Kelsy Karter, tegenwoordig woonachtig in LA. Moderne rock ’n roll wordt het genoemd met als invloeden Queen, The Beatles en The Rolling Stones. Dat hoor ik er niet in terug. Ik moet vooral aan Pink denken als referentiepunt. Ook een sterke vrouw die voor zichzelf opkomt. Prima uptempo nummer om aan je playlist toe te voegen. Wie weet waar het allemaal toe leidt.

Onheilspellende single van Team Picture

De nieuwe single ’Clone You’ van Team Picture besluipt je van achteren. De muziek is dreigend en onheilspellend en moeilijk los te laten. Fysiek zal het nummer 19 januari op cassette worden uitgebracht. Het wordt de eerste release sinds mini-album “Recital” dit jaar verscheen. Begin 2019 zal Team Picture zich weer opsluiten in de studio met de bedoeling nog veel meer nieuwe muziek op te nemen. Kies je favoriete platform via het klikken op de link om de single op te beluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.