Subterranean Street Society popronde so sorry 27tapes

Subterranean Street Society: nieuwe single in première

Terwijl het album “I’ll leave me before you do” nog regelmatig op de redactie wordt gedraaid, heeft Subterranean Street Society niet stilgezeten. Uitgegroeid tot een trio werd getourd door thuisland Denemarken.

Gelijktijdig startten de opnames van een nieuw album. Zowel in Denemarken als ook Amsterdam, sinds vier jaar de woonplaats van drijvende kracht Louis Puggaard-Müller. En zo kan het gebeuren dat een Deen zich met zijn band kwalificeert voor de Popronde.

Persoonlijk relaas over alcoholisme van Subterranean Street Society

Het nieuwe album “Twelve Steps” belooft een even persoonlijk relaas te worden als “I’ll leave me before you do”. De twaalf songs zijn geschreven met de Big Book als uitgangspunt. Het handboek van de AA (Anonymous alcoholics).

Het is het persoonlijke verhaal van Louis Puggaard-Müller hoe het is om op te groeien met alcohol gerelateerde issues in de familiesfeer. Een verhaal over machteloosheid en de betrokkenen. Geschetst in de huidige maatschappij waar het gebruik van alcohol eerder wordt aangemoedigd dan afgeremd.

Louis Puggaard-Müller zijn manier om er mee om te gaan, het te begrijpen en acceptatie te vinden.

So Sorry in première bij 27Tapes

‘So Sorry’ is het eerste nummer van het album dat vandaag het daglicht ziet. Het behelst stap 8 dat laat zien dat alcoholisme een ziekte is. Subterranean Street Society laat echter horen dat het ook dan niet makkelijk is begripvol te zijn.

De video van ‘So Sorry’ is opgenomen door Wouter Budé / Moon Music Studio’s, gefilmt & gemonteerd door Jesse Immanual Bom. En gemixt en gemasterd door Wessel Oltheten. De video gaat in première bij 27Tapes.

Popronde Tour 2018

Van de Popronde zijn onderstaande data en locaties al bekend geworden waarop je Subterranean Street Society live kunt zien.

13 Sep – Nijmegen – Camelot(Solo)
15 Sep – Gouda – House Of Goods (Solo)
20 Sep – Delft – Bebop (Solo)
21 Sep – Leeuwarden – Strohoed(Solo)
4 Okt – Groningen – Proeflokaal’t Kantoor
5 Okt – Den Bosch – Het Veulen
11 Okt – Utrecht – Cafe De Stad
12 Okt – Tilburg – Roots
18 Okt – Assen- Cafe de wit bal
28 Okt – Hoorn -Viéra

1 gedachte over “Subterranean Street Society: nieuwe single in première”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.