Ferry Corsten eist schadevergoeding van Clown Bassie

Ferry Corsten wil schadevergoeding van Clown BassieOveral waar clown Bassie komt zorgt hij voor lachende gezichten. Ook op Ibiza was dit afgelopen weekend het geval. Spontaan sprong clown Bassie op het podium bij DJ Ferry Corsten. Het publiek reageerde super enthousiast. TopDJ Ferry Corsten lachtte echter als een boer met kiespijn om de actie van clown Bassie.

Ferry Corsten eist nu zelfs een schadevergoeding van clown Bassie. Ferry Corsten claimt imagoschade te hebben opgelopen door clown Bassie. De reactie van Clown Bassie:”Vroeger zat je met een snottebel aan je neus mee te zingen met ‘Hallo vriendjes en vriendinnetjes’ en nu doe je dit”.

In 2009 sprak ik clown Bassie op een niet nader te noemen lokale omroep. Je kunt het gesprek met clown Bassie HIER terugluisteren.

Update: Ferry Corsten heeft laten weten helemaal niet boos te zijn op Clown Bassie. Dit zou door zijn advocaat de wereld in zijn geholpen. Ferry Corsten is wel boos op Pownews die het optreden van Clown Bassie niet had mogen uitzenden. Tja, daarmee impliceer je toch indirect dat je het optreden van Clown Bassie niet goedkeurt? Deze nuancering verandert weinig aan het beeld dat we inmiddels van Ferry Corsten hebben.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.