Rol voor Eddie Vedder in het nieuwe seizoen van Twin Peaks?

Het is alweer even geleden dat we over het derde seizoen van Twin Peaks schreven dat werd aangekondigd. In de afgelopen maanden is er veel bekendgemaakt en evenveel ontkend. Want is David Lynch er nu wel of niet bij betrokken? In ieder geval is bekendgemaakt dat de eerste aflevering van het derde Twin Peaks seizoen niet voor 2017 valt te verwachten. In Nederland moeten we er misschien nog wel langer op wachten.

Vertrouwde gezichten

In de eerste twee seizoenen en spinoff films maakte David Lynch al graag gebruik van muzikanten. Zo had Chris Isaak een grote rol in “Fire Walk With Me”

In het nieuw aangekondigde seizoen van Twin Peaks lijken ook veel muzikanten hun opwachting te gaan maken. De namen van Trent Reznor, Eddie Vedder, Sharon Van Etten en Sky Ferreira zijn reeds gevallen. Of het om een daadwerkelijke rol gaat of wellicht een muzikale invulling is nog niet bekend.

Ook de terugkeer van een aantal vertrouwde gezichten (Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Sherilyn Fenn) lijkt inmiddels een zekerheid.

 

David Bowie & Twin Peaks

Er zou ook sprake van zijn geweest dat David Bowie zijn medewerking aan de serie zou verlenen. In 1992 verscheen hij in de film “Twin Peaks: Fire Walk With Me” als agent Phillip Jeffries en werd gevraagd om dezelfde rol te vertolken in de nieuwe Twin Peaks serie. David Bowie ontviel ons echter op 10 januari 2016.

1 gedachte over “Rol voor Eddie Vedder in het nieuwe seizoen van Twin Peaks?”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.