Winnaars meet and greet DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano op Google+ zijn bekend!

Amsterdam Dance Event 2013 (ADE) is in volle gang. Vanavond draait de oude garde (Tiesto, Afrojack e.a.) en morgen is het tijd voor de nieuwe garde. IndebanvanNL stelt in samenwerking met Samsung jou in staat Sunnery James en Ryan Marciano te ontmoeten tijdens een live event op Google+. Tijdens de Google+ Hangout die morgen (zaterdag) plaatsvindt tussen 23.15 en 23.45 kun je een vraag stellen aan het DJ duo. Als je wordt geselecteerd krijg je bovendien de nieuwste Samsung Galaxy S4 Mini en maak je kans op kaarten voor Amsterdam Dance Event 2013. (ADE)

Wat moet je doen?
Wat je moet doen om in aanmerking te komen is vanavond via Twitter jouw vraag te stellen. Gebruik in de tweet ook de hashtags #starttheconversation en #veronica. Indien jouw vraag geselecteerd wordt, zal er via Twitter contact met je worden opgenomen. Houd dus goed je mentions in de gaten!

De Google+ Hangout van Sunnery James en Ryan Marciano is zaterdag door iedereen te bekijken. Niet alleen op Google+ maar ook op Twitter, Facebook, Veronicatv.nl, Youtube en op schermen die op het Amsterdam Dance Event 2013 (ADE) hangen. Zorg dus dat je er morgen op je allerbest uitziet!

Update 21:55: de winnaars zijn geselecteerd!
Wow, er zijn nu al voldoende aanmeldingen voor de Google+ Hangout met Sunnery James en Ryan Marciano. Maar vanwege de grote animo willen we jullie toch de kans geven dat je vraag gesteld wordt, maar dan wel door de geselecteerde winnaars. Plaats hiervoor je vraag in de comments onder dit bericht. Morgenochtend om 08:00 worden alle vragen verzameld, dus je hebt nog een hele lange nacht de tijd!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.