Brandon Williams: Don’t Give Up On Love

Don’t Give Up On Love‘ is de tweede single die producer Brandon Williams van zijn aankomende album “The Love Factor” uitbrengt. Dit keer in samenwerking met Eric Roberson. De twee kennen elkaar al twintig jaar maar werkten nooit eerder samen.

Drukbezette agenda’s

Brandon Williams schreef het nummer enkele jaren geleden al met de stem van Eric Roberson in gedachten. Met wederzijds welbevinden overigens. Pas recentelijk lukte het echter de agenda’s op elkaar af te stemmen.

De eerste keer

Vanaf het eerste moment dat Eric Roberson de song hoorde schreef de tekst en zangmelodie zichzelf.

‘Don’t Give Up On Love’ gaat wat de makers betreft over het gevoel van onzekerheid als je voor de eerste keer verliefd wordt. De ander wordt gevraagd te wachten terwijl geprobeerd wordt de eigen gevoelens te begrijpen. Maar uiteraard staat het de luisteraar vrij om er zijn eigen betekenis aan te geven.

Belangrijk nieuws over het nieuwe album van Brandon Williams

Afgelopen vrijdagnacht maakte Brandon Williams via een YouTube live stream ook het artwork en de track listing bekend. Met als belangrijkste nieuws dat het album 13 september 2019 uitkomt. Ook liet hij wat van de nieuwe tracks horen. De stream is hier terug te kijken.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.