Geert and The Chiefs gegroeid als live act

16 februari 2013 leerde ik Geert & The Chiefs kennen via hun single Boomerang. Een fantastisch liedje dat een week later dan ook gebombardeerd werd tot de alarmschijf bij de radiozender waar ik toen nog actief was. (Nee, dit was niet bij Radio Veronica, het radiostation dat de enige echte, originele alarmschijf bedacht en welke inmiddels door elk radiostation wel is gekopieerd) Bijna een jaar verder valt op hoezeer Geert & The Chiefs zijn gegroeid als podiumact getuige de prachtige recensie van 3voor12 Zeeland over het optreden dat de band afgelopen zaterdag gaf in het kader van de Pop Aan Zee concertreeks.

Geert & The Chiefs is een band die zich helemaal thuis voelt op een podium en als geen ander weet hoe het publiek bespeeld moet worden

Bovenstaand kun je het optreden van Geert & The Chiefs bekijken op Pop Aan Zee. 21 en 22 december duikt Geert & The Chiefs de studio in met Ed Struijlaart. Het resultaat hiervan zal voorjaar 2014 worden uitgebracht. Ik ben heel erg benieuwd wat daar uit voort zal komen!

Lees hier meer informatie over Geert & The Chiefs.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.